Vesijohtovuoto Kotkansaarella Puistotiellä ke 31.10.

Vesijohtovuoto Kotkansaarella Puistotiellä ke 31.10.

Päivitys klo 9:15. Vuoto on paikannettu ja vedenjakelu toimii tällä hetkellä. Veden virtaussuunta on kuitenkin muuttunut ja vesi saattaa olla sameaa tai värjäytynyttä. Sameus poistuu juoksuttamalla vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Edelleen pyydämme välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. 

xxx

Puistotiellä on havaittu keskiviikkona 31.10. vesijohtovuoto, jonka korjaustyöt on aloitettu. Korjaustöiden ajaksi ilman vettä jäävät Puistotie 2, 4, 6, 8, 10 ja Koulukatu 3.

Vesijohtovuodon vuoksi veden virtaussuunta on muuttunut ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa Kotkansaarella. Sameus poistuu juoksuttamalla vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. 

Kymen Vesi Oy pahoittelee vesikatkosta ja mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä asiakkailleen aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: Markus Henriksson p. 040 351 8161