Vesikatko Kotkassa Rastaantiellä to 11.7. klo 8-15


Huomioitu Suunniteltu keskeytys Vesi

Kotkassa Rastaantiellä on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 11.7. klo 8-15. Korjaustyön vuoksi veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa korjauskohteen läheisyydessä. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Vesikatko voi aiheuttaa vedenlaadun tilapäistä heikkenemistä myös Hovinsaaren sekä Kotkansaaren alueilla.

Kymen Vesi Oy pahoittelee vesikatkoksesta ja mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä asiakkailleen aiheutuvaa haittaa.

Ilman vettä jääville asukkaille on ilmoitettu asiasta tekstiviestillä. Mikäli teille ei tullut tekstiviestiä, käykää tilaamassa häiriötiedotepalvelu osoitteessa kymenvesi.fi. Uuden laajennetun tekstiviestipalvelun avulla voimme lähettää tekstiviestit kohdennetusti niille asukkaille, joiden puhelinnumeron osoitetieto on rekisteröity häiriöalueelle. Ilmoita numerosi erikseen, jos sinulla on käytössäsi: työpaikan puhelinliittymä, puhelinnumero, joka on rekisteröity eri osoitteeseen kuin asuinpaikkasi tai salainen numero.

Lisätietoja: työajalla Markus Henriksson p. 040 351 8161

Häiriötiedotteen linkit
http://hairiot.fi/?tag=xvm71nwyfd7t8r3i