Kaipiaisissa laaja vesikatko torstaina 20.8. klo 9-14


Ratkaistu Suunniteltu keskeytys Vesi

Päivitys 20.8.2020 klo 10:45
Vedenjakelu palautuu normaaliksi klo 12. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

Kaipiaisissa on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 20.8. klo 9-14. Katko koskettaa seuraavia katuja: Kaipiaistentie, Lopotinkuja, Palopolku, Kontutie, Karjalaistie, Raussintie, Ventontie, Asemanpolku, Palopolku ja Järventie. Vesikatko voi päättyä jo ennen annettua ajankohtaa.

Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä

Ilman vettä jääville kiinteistöille on ilmoitettu asiasta tekstiviestitse. Mikäli ette ole saaneet tekstiviestiä, pyydämme teitä ilmoittamaan puhelinnumeronne tiedottamista varten. Sopimusasiakkaat voivat ilmoittaa puhelinnumeron Kolibri Online -palvelun kautta tai sähköpostilla osoitteeseen laskutus@kymenvesi.fi. Kerros- ja rivitaloasukkaat voivat tilata tekstiviestipalvelut nettisivujemme kautta osoitteessa: kymenvesi.fi/asiakkuus/tekstiviestipalvelut/.

Pahoittelemme vedenjakelun keskeytymisestä sekä mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: Jaana Pulkkinen 040 670 3648

Häiriötiedotteen linkit
https://hairiot.fi/?tag=aiw3jcc7a269916u