Rekrytointi


Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit täyttää avoimen hakemuksen tästä linkistä.
Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja voit tiedustella suoraan yksikönpäälliköltä. Yhteystiedot löydät täältä.

Haluatko olla mukana tuottamassa korkealaatuisia vesihuoltopalveluja eteläisen Kymenlaakson asukkaille? Tunnetko paloa suunnittelukenttään, verkoston hallintaan ja toiminnan kehittämiseen?

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen suunnittelupäällikköä / suunnitteluinsinööriä.

Haemme suunnitteluyksikköön henkilöä, joka haluaa olla mukana kehittämässä kanssamme verkoston hallintaa sekä turvallista ja laadukasta vesihuoltoa. Hakemamme henkilö työskentelee luontevasti osana tiimiä. Soveltuva korkeakoulutason tutkinto voi olla esimerkiksi vesi- tai ympäristötekniikan alalta. Myös muu vastaava koulutus hyväksytään. Toimipiste sijaitsee Kotkassa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Suunnitteluyksikkö vastaa yhtiön saneeraus- ja uudishankkeiden suunnittelusta ja suunnitteluttamisesta, kehittämissuunnittelusta sekä verkkotietojärjestelmän ylläpidosta. Lisäksi yksiköllä on aktiivinen rooli koko organisaatiota koskevissa projekteissa (esim. tietojärjestelmien kehittäminen), asiakkaan liittymisprosessissa ja teknisessä neuvonnassa. Liityt suunnitteluyksikön motivoituneeseen ja kannustavaan tiimiin ja työskentelet omalla vastuualueellasi itsenäisesti.

Kehität työtehtäviäsi oma-aloitteisesti ja tuot esiin uusia näkökulmia. Tietojärjestelmiin liittyvä kokemus katsotaan eduksi. Toimenkuva tarkennetaan prosessin edetessä valittavan henkilön kokemuksen, motivaatiotekijöiden ja vahvuuksien mukaan. Suuntaa antavat vaatimukset ja toivottu työkokemus haettaville roolituksille on kuvattu alla.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus AVAINTES:n mukainen, voit esittää myös palkkatoiveen.

Mitä odotamme hakijalta?

Suunnittelupäällikkö: Odotamme, että sinulla on kattava (5-10v) kokemus vesihuollosta, organisointitehtävistä ja esimiestehtävistä. Odotamme, että hallitset hyvin kokonaisuuksia ja teet mielelläsi strategista suunnittelua asiakkaan ja koko organisaation näkökulmasta. Vahvuuksiisi ja mielenkiinnon kohteisiisi kuuluvat vaativat kehittämistehtävät liittyen suunnitteluyksikön vastuualueisiin. Viet eteenpäin ja ideoit tehtäviä itsenäisesti ja työryhmän kokoonkutsujan roolissa, joten odotamme sinulta projektinhallinnan taitoja. Johtoryhmän jäsenenä pääset osallistumaan koko yhtiötä koskevaan kehittämistyöhön. Olet myös tärkeässä roolissa sidosryhmien kanssa yhteistyöhankkeissa.

Suunnitteluinsinööri: Odotamme sinulta työkokemusta (1-3v) vesihuoltoalalta. Työkokemuksesi koostuu erilaisista suunnittelun ja hallinnon työtehtävistä, kuten lausuntojen kirjoittamisesta, analyysien tekemisestä sekä selvityksien ja raporttien laatimisesta. Odotamme, että hallitset yksityiskohdat ja osallistut mielelläsi kehittämistehtäviin yhdessä tiimin kanssa. Osa toimenkuvasta on asiakkaan teknistä neuvontaa, joten asiakaspalvelu on sinulle aiemmista työtehtävistäsi tuttua.

Mitä tarjoamme?

Mielekäs työ: Meillä arvostetaan ammattitaitoa, osaamista ja niiden ylläpitoa. Olemme vesilaitosten eturintamassa miettimässä tulevaisuuden vesihuollon tarpeita.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä pääset vahvistamaan ammattitaitoasi kouluttautumalla sekä osallistumalla erilaisiin kehitysprojekteihin.

Vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö: Puhdas vesi on elämän elinehto. Huolehdimme turvallisesta vesihuollosta toiminta-alueellamme ja työntekijöidemme hyvinvoinnista. Lisäksi osallistumme valtakunnallisesti vesihuollon kehittämiseen. 

Voit tiedustella avoimesta paikasta:
sähköpostitse jani.vakeva@kymenvesi.fi tai
puhelimitse 6.8. klo 12-15 tai 7.8. klo 8-11 puh. 0400 242162

Hae tehtävää 12.8.2020 klo 17.00 mennessä. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen lähetetään alla olevan hakupainikkeen kautta.