Rekrytointi


Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen työhakemukset(a)kymenvesi.fi
Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja voit tiedustella suoraan yksikönpäälliköltä. Yhteystiedot löydät täältä.

Putkiasentaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen putkiasentajaa

Haluatko olla mukana tuottamassa korkealaatuisia vesihuoltopalveluja eteläisen Kymenlaakson asukkaille? Haemme putkiasentajaa, joka työskentelee luontevasti osana tiimiä. Sinulla on tietotekniset perustaidot ja opit nopeasti käyttämään uusia ohjelmia.
Toivomme että sinulla on muutaman vuoden työkokemus vesihuoltoalan tehtävistä. Soveltuva ammattikoulututkinto voi olla LVI tai rakennus -alalta. Työpaikka sijaitsee Kotkassa.

Työtehtäväsi

Tulet työskentelemään osana verkostoyksikön ammattilaisten joukkoa. Meillä verkostoyksikössä työskentelee kaikkiaan 25 työntekijää, joista 6 on esimies- tai muissa asiantuntijatehtävissä. Putkiasentajana tulet työskentelemään pääosin työparin kanssa, mutta tarpeen vaatiessa myös yksin. Työkokemuksen karttuessa tulet liittymään osaksi verkoston päivystysrinkiä.

Sinun tehtäväsi putkiasentajana koostuvat pääosin erilaisista vesi-, viemäri- ja hulevesiverkostojen hoito- ja kunnossapitotehtävistä. Lisäksi etäluettavien mittareiden vaihto tulee työllistämään yksikköä lähivuosina. Käytössäsi on KeyAqua -verkkotietojärjestelmä, josta löytyvät verkoston sijainti- ja varustetiedot, kuten myös huolto-ohjelma ja -kohteet.
Uudet asentajamme suorittavat kaikki vesihuoltoalan ammattitutkinnon. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja kuukausipalkka määräytyy AVAINTES:n mukaan.

Mitä tarjoamme

Mielekäs työ: Meillä arvostetaan ammattitaitoa, osaamista ja niiden ylläpitoa. Olemme vesilaitosten eturintamassa miettimässä tulevaisuuden vesihuollon tarpeita.

Kehitysmahdollisuudet: Meillä pääset vahvistamaan ammattitaitoasi kouluttautumalla sekä osallistumalla erilaisiin kehitysprojekteihin.

Vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö: Puhdas vesi on elämän elinehto. Huolehdimme turvallisesta vesihuollosta toiminta-alueellamme ja työntekijöidemme hyvinvoinnista. Lisäksi osallistumme valtakunnallisesti vesihuollon kehittämiseen.  

  • Lisätietoja: Rakennuspäällikkö Sami Kinnunen sami.kinnunen(a)kymenvesi.fi
  • Puhelintiedustelut 28. ja 29.8. klo 12-15.30 p. 040 542 4913
  • Tehtävänimike: putkiasentaja
  • Hae tehtävää 15.9.2019 mennessä. Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen lähetetään tyohakemukset(a)kymenvesi.fi.
  • Haastattelut pidetään viikoilla 38 ja 39
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.1.2020
  • Työpaikan osoite: Kymen Vesi Oy, Malminginkatu 16 48600 Kotka