Rekrytointi


Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista. Avoimen hakemuksen sekä hakemuksen harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkaan voit jättää tästä linkistä. Ilmoitathan avoimessa hakemuksessa mihin yksikköön olet hakemassa, jotta hakemuksesi ohjautuu oikeaan paikkaan.

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikoista voit tiedustella lisää myös suoraan yksiköiden päälliköiltä. Yhteystiedot löydät täältä.


Laitosmies / pumppaamot

Haluatko olla mukana tuottamassa korkealaatuisia vesihuoltopalveluja eteläisen Kymenlaakson asukkaille? Haemme laitosyksikköön laitosmiestä jätevesipumppaamoiden huolto- ja kunnossapidon työtehtäviin.

Laitosyksikön vastuualueeseen kuuluvat talousveden tuotantolaitokset ja runkovesijohdot sekä jätevedenpumppaamot ja -puhdistamot. Laitosyksikön koko yhtiötä koskevia vastuualueita ovat lisäksi vedenlaadun valvonta, valmiussuunnittelu ja ekotukiasiat.

Tehtävänkuva

Työtehtäviisi kuuluu Kymen Veden jätevesipumppaamoiden ja varakäytössä olevien puhdistamoiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotehtävät. Työnkuvaan kuuluu kouluttautumisen ja perehdyttämisen jälkeen myös varallaolo. Kiinteä työpisteesi on jätevedenpuhdistamolla, joka sijaitsee Kouvolan Myllykoskella. Tulet työskentelemään osana laitosyksikön ammattilaisten joukkoa. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kehitysmyönteinen ja työskentelet luontevasti osana tiimiä.

Edellytämme:

  • sähköasentajan ammatillista tutkintoa
  • vähintään C1-luokan ajokorttia

Eduksi katsotaan:

  • sähkö- ja automaatio-osaaminen
  • kokemus puikko- ja TIG -hitsaamisesta
  • Kokemus HST putkistojen korjaamisesta
  • aiempi työkokemus  käyttö- huolto- ja kunnossapitotehtävistä

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus AVAINTES:n mukainen, voit esittää myös palkkatoiveen. Työ alkaa toukokuun alussa.

Voit tiedustella avoimesta paikasta:
sähköpostitse panu.rasanen@kymenvesi.fi tai
puhelimitse 044 702 8174 (20.3. alkaen)

Haethan tehtävää 23.4.2023 klo 17.00 mennessä. Hakemus täytetään rekrytointijärjestelmäämme, johon voit lisätä vapaamuotoisen hakemuksen liitetiedostona. Tästä linkistä pääset täyttämään hakemuksen.

Kesätyörekrytointi on päättynyt. Käymme nyt hakemukset läpi ja olemme yhteydessä hakijoihin.