Rekrytointi


Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoista. Mikäli avoimia työpaikkoja ei ole, voit täyttää avoimen hakemuksen tästä linkistä.

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja voit tiedustella suoraan yksikönpäälliköltä. Yhteystiedot löydät täältä.


Kesätyöt 2022

Kymen Vesi Oy on kolmen kunnan omistama eteläisen Kymenlaakson alueella toimiva vesihuoltopalveluja tarjoava yritys. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa vesihuoltopalveluja laadukkaasti, turvallisesti ja taloudellisesti. Meitä on täällä 60 työntekijää, joiden osaaminen koostuu eri ammattialoilta. Toimistotyössä on noin kaksikymmentä henkilöä ja loput työskentelevät verkostonhuoltotöissä, veden tuotannon ja jätevedenpuhdistamon työtehtävissä.

Oletko juuri valmistunut tai opiskelija? Tarjoamme kesätyötä seuraaviin tehtäviin:

Insinööriharjoittelija

Suunnittelu- ja kehitysyksikköön haetaan amk- tai yliopisto-opiskelijaa tekemään erilaisia vesihuoltoon liittyviä työtehtäviä, kuten detaljien piirtämistä, mallien päivittämistä ja muita toimistotehtäviä. Tehtävissäsi käytät esimerkiksi KeyAqua-verkkotietojärjestelmää, Fluidit-mallinnusohjelmaa ja QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa. Etsimämme henkilö on itsenäisestä työstä motivoituva tiimipelaaja. Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa ja kestää noin 3–4 kuukautta. Tehtäviisi voi kuulua myös maastokäyntejä, joten B-ajokortti katsotaan eduksi.

Työpaikan osoite: Malminginkatu 16 48600 Kotka
Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö jaana.pulkkinen@kymenvesi.fi

Putkiasentajaharjoittelija

Verkostoyksikköön haetaan kahta putkiasentajaharjoittelijaa kesätöihin. Verkostoyksikön työtehtävät soveltuvat vesihuollon ja siihen läheisesti liittyvien teknisten alojen opiskelijoille ammattikouluista korkeakouluihin. Verkostopuolen harjoittelijana pääset tutustumaan vesijohtoverkostojen huolto- ja kunnostustöihin sekä vesimittareiden asennuksiin yhdessä vakinaisten asentajien kanssa. Ajokortti katsotaan eduksi.

Työpaikan osoite: Malminginkatu 16 48600 Kotka
Lisätietoja tehtävistä antaa rakennuspäällikkö Sami Kinnunen sami.kinnunen@kymenvesi.fi

Laitosmies, puhdistamo

Laitosyksikköön haetaan laitosmiehen sijaista Mussalon jätevedenpuhdistamolle. Hakemamme henkilö on ammattikoulusta valmistunut.
Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa ja jatkuu noin 3–4-kuukautta.

Työpaikan osoite: Jänskäntie 2 48310 Kotka
Lisätietoja tehtävistä antaa käyttöinsinööri jukka.makitalo@kymenvesi.fi

Laitosmies, pumppaamo

Laitosyksikköön haetaan kesätyöhön laitosmiehen sijaista Kotkan tai Anjalankosken pumppuryhmään. Hakemamme henkilö on ammattikoulusta valmistunut. Eduksi katsotaan C1 luokan ajokortti. Työsuhde alkaa touko-kesäkuussa ja sen pituus on 3–4-kuukautta.

Työpaikan osoite: Jänskäntie 2, 48310 Kotka tai Halkoniementie 63, 46800 Myllykoski.
Lisätietoja tehtävistä antaa pumppaamoinsinööri Panu Räsänen panu.rasanen@kymenvesi.fi p. 0447028174

Vesilaitosharjoittelija

Laitosyksikköön talousveden tuotantolaitokselle haetaan kahta harjoittelijaa kesätöihin. Pääset tutustumaan vedentuotantolaitoksen huolto- ja kunnostustöihin sekä kehittämään kunnossapitojärjestelmää. Työtehtävät soveltuvat vesihuollon ja siihen läheisesti liittyvien teknisten alojen opiskelijoille ammattikoulusta korkeakouluihin. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti on välttämätön.

Työpaikan osoite: Kipparilantie 22 a 45410 Utti
Lisätietoja antaa käyttömestari Jukka Pesu jukka.pesu@kymenvesi.fi p. 040 7598286

Hakulomake

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake rekrytointijärjestelmäämme 28.2.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä rekrytointilomakkeen täyttöön liittyen, ota yhteyttä info@kymenvesi.fi

Hakulomakkeen löydät tämän linkin takaa: Kesätyöt 2022 (sympahr.net)

Seuraa toimintaamme LinkedInssä: Kymen Vesi Oy: LinkedIn