Miten voin vastaanottaa laskut?

Voit vastaanottaa laskut sähköisesti e-laskuna tai yrityksen verkkolaskuna, mobiilisti Kivraan, sähköpostiin, suoramaksuna tai paperilaskuna.

Miten saan laskuni e-laskuna?

Ota käden ulottuvillesi viimeisin Kymen Vedeltä saamasi vesilasku. Jotta e-laskusopimuksen voi solmia, tarvitset mm. asiakasnumerosi ja pankista riippuen viitenumeron, jonka löydät viimeisimmästä vesilaskustasi. Kirjaudu verkkopankkiisi pankkitunnuksillasi ja etsi e-laskut -kohta. Kymen Vesi löytyy haettavissa olevista laskuttajatiedoista. Huomaathan, että tarkemmat ohjeet vaihtelevat eri pankkien välillä. Ongelmatilanteissa käännythän oman pankkisi asiakaspalvelun puoleen.

Miten saan laskuni yrityksen verkkolaskuna?

Saat laskusi yrityksen verkkolaskuna ilmoittamalla verkkolaskutiedot Kymen Veden asiakaspalveluun laskutus@kymenvesi.fi.

Miten saan laskuni Kivraan?

Saat laskusi Kivraan lataamalla ilmaisen sovelluksen tai menemällä osoitteeseen kivra.fi ja rekisteröitymällä Kivran käyttäjäksi. Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Saat aina viestin uuden laskun saapuessasi Kivraasi ja kolme päivää ennen laskun eräpäivää. Laskuja ei enää joudu hukkaan, eikä eräpäivät unohdu arjen kiireiden keskellä. Palvelun avulla voit myös sujuvasti hoitaa lähimmäisesi maksuasioita kun jaatte Kivra-palvelun toistenne kanssa. Lisätietoja Kivrasta löytyy täältä.

Miten saan laskuni sähköpostilla?

Saat laskusi sähköpostilla ilmoittamalla sähköpostiosoitteen Kymen Veden asiakaspalveluun laskutus@kymenvesi.fi. Sähköpostiviestin mukana toimitetaan paperilaskua vastaava lasku PDF-muotoisena liitetiedostona.

Miten saan laskuni suoramaksuna?

Voit valita suoramaksun laskujesi maksutavaksi tekemällä suoramaksusopimuksen omassa pankissasi.

Kuinka usein saan vesilaskuni?

Lasku lähetetään kahden kuukauden välein asiakkaille, joilla on mekaaninen vesimittari. Etäluettavien vesimittareiden osalta voimme lähettää laskun myös kuukauden välein. Laskutusrytmin muutoksen voitte tehdä täällä.