Kaikki hälytykset


Inkeroisten Marinkylässä vesikatko

Häiriö Huomioitu Vesi

Kissakoskentien,Tikkasentien,Mämmäläntien, Käpyläntien, Yhdyspolun ja Ilmarinpolun alueella on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 4.6. klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 750 5762.

Peippolan alueella paineenvaihteluita

Häiriö Huomioitu Vesi

Lentokentäntien varressa olevan metsäpalon vuoksi pelastuslaitos ottaa vettä vesijohtoverkostosta, joka aiheuttaa Peippolan alueelle paineenvaihtelua. Tämä saattaa irrottaa sakkaa putkistosta. Pahoittelemme häiriötä.

Kaunissaaren talousveden kohonnut alumiinipitosuus

Häiriö Huomioitu Vesi

Kaunissaaren talousvedessä on havaittu talousvesiasetuksen tavoitearvon (0,20mg/l) ylittävä pitoisuus alumiinia (mitattu pitoisuus 0,31mg/l). Varovaisuusperiaatetta noudattaen raskaana olevien, vauvojen ja pienten lasten ei ole suositeltavaa nauttia säännöllisesti Kaunissaaren verkostovettä kohonneesta alumiinipitoisuudesta johtuen. Kaunissaaren asiakkaat voivat hakea talousvettä veloituksetta (omiin astioihin) kantovetenä Sapokan vesipisteestä. Vesipiste sijaitsee veneenlaskupaikan vieressä lähellä jäätelökioskia. Lisätietoja osoitteesta: https://kymenvesi.fi/toiminta/veden-tuotanto-ja-laatu/ Asiaa koskeva tiedotekirje postitetaan myös asiakkaille ja se toimitetaan saaren ilmoitustaululle. Pahoittelemme mahdollisesta vedenkäytön rajoituksesta aiheutuvaa haittaa.

Häiriö Huomioitu Vesi

Kymijoenrannassa on huoltotöistä johtuva vesikatko tiistaina 12.5.20 klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 750 5762.

Laajakoskella vesikatko

Häiriö Huomioitu Vesi

Laajakoskella on huoltotöistä johtuva vesikatko tiistaina 12.5. klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 7505762.