Kaikki hälytykset


Kaunissaaren verkostoveden keittokehotus on purettu

Häiriö Huomioitu Vesi

Keskiviikkona 22.5.2019 annettu keittokehotus ei ole enää voimassa ja vettä voi käyttää talousvetenä.

Torstaina 23.5. otettujen uusintanäytteiden tulokset ovat saapuneet tänään. Kaunissaaren talousvesi täyttää kaikki hyvälle talousvedelle asetetut laatuvaatimukset ja - suositukset (talousvesiasetus (1352/2015)).

Keittokehotus annettiin, koska 20.5. otetussa näytteessä oli pieni määrä kolimuotoisia bakteereja.

Kaunissaaressa on otettu käyttöön tällä viikolla (vk 21) jatkuvatoiminen UV-desinfiointilaite, jolla turvataan talousveden mikrobiologinen laatu.

Kymen Vesi Oy pahoittelee keittokehotuksen aiheuttamaa haittaa.

Liitetiedostot
Tiedote veden käyttäjille 24.5.2019 keittokehotus purku

Keittokehotus Kaunissaaressa

Häiriö Huomioitu Vesi

Kaunissaaren vedenkäyttäjille on annettu KEITTOKEHOTUS. Saatujen tutkimustulosten mukaan vedenottamolta lähtevässä vedessä on havaittu 20.5. otetussa näytteessä pieni määrä kolimuotoisia bakteereja. Jotta talousvesi soveltuu juotavaksi ja ruoan laittoon, on talousvesi keitettävä ennen käyttöä. Riittävä veden keittoaika on 5 - 10 minuuttia.

Liitetiedostot
Tiedote veden käyttäjille 22.5.2019

Myllykoskella vesikatko ke 22.5. klo 22-03

Häiriö Ratkaistu Vesi

Myllykoskella Kurkisuontien ja Vehkasuontien alueella on huoltotöistä johtuva vesikatko keskiviikkona 22.5. klo 22-03. Korjaustyön vuoksi veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa korjauskohteen läheisyydessä. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Kymen Vesi Oy pahoittelee vesikatkoksesta ja mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä asiakkailleen aiheutuvaa haittaa.

Ilman vettä jääville asukkaille on ilmoitettu asiasta tekstiviestillä. Mikäli teille ei tullut tekstiviestiä, käykää tilaamassa häiriötiedotepalvelu osoitteessa kymenvesi.fi. Uuden laajennetun tekstiviestipalvelun avulla voimme lähettää tekstiviestit kohdennetusti niille asukkaille, joiden puhelinnumeron osoitetieto on rekisteröity häiriöalueelle. Ilmoita numerosi erikseen, jos sinulla on käytössäsi: työpaikan puhelinliittymä, puhelinnumero, joka on rekisteröity eri osoitteeseen kuin asuinpaikkasi tai salainen numero.
Lisätietoja: työajalla Jani Kilpiä p. 040 702 4489

Testi

Huomioitu Suunniteltu keskeytys Vesi

Tervetuloa uusille sivuillemme! Tämä tiedote on testitiedote, testaamme uusia internet-sivujamme.

Kotkassa Velhontiellä vesikatko 29.4.

Häiriö Ratkaistu Vesi

Kotkan Karhuvuoressa tehtävien huoltotöiden vuoksi Velhontiellä on vesikatko maanantaina 29.4.2019 klo 17.00 - 21.00. Ilman vettä jääville asukkaille on ilmoitettu asiasta tekstiviestillä.

Mikäli asutte Velhontiellä ettekä saaneet tekstiviestiä, käykää tilaamassa häiriötiedotepalvelu osoitteessa kymenvesi.fi. Uuden laajennetun tekstiviestipalvelun avulla voimme lähettää tekstiviestit kohdennetusti niille asukkaille, joiden puhelinnumeron osoitetieto on rekisteröity häiriöalueelle. Ilmoita numerosi erikseen, jos sinulla on käytössäsi: työpaikan puhelinliittymä, puhelinnumero, joka on rekisteröity eri osoitteeseen kuin asuinpaikkasi tai salainen numero.

Korjaustyön vuoksi veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa korjauskohteen läheisyydessä. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä.

Kymen Vesi Oy pahoittelee vesikatkoksesta ja mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä asiakkailleen aiheutuvaa haittaa.
Lisätietoja: työajalla Markus Henriksson p. 040 351 8161

Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 17.5.

Häiriö Huomioitu Vesi

Asiakaspalvelumme on viikolla 20 avoinna maanantaista 13.5. torstaihin 16.5. klo 9 - 14. Perjantaina 17.5. asiakaspalvelumme on suljettu. Palvelemme teitä taas maanantaina 20.5. alkaen klo 9.00 numerossa 05 2348111.
Voit myös lähettää laskutukseen liittyvät kyselyt meille sähköpostilla osoitteeseen laskutus(a)kymenvesi.fi, vastaamme muutaman arkipäivän kuluessa.