Kaikki hälytykset


Inkeroisissa (Pilkkatie ja Jukolanpolku) vesikatko

Häiriö Huomioitu Vesi

Alueellanne on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 18.7.2019. klo 8-13. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi Jani Kilpiä 0407024489

Vesikatko Kotkassa Rastaantiellä to 11.7. klo 8-15

Huomioitu Suunniteltu keskeytys Vesi

Kotkassa Rastaantiellä on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 11.7. klo 8-15. Korjaustyön vuoksi veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa korjauskohteen läheisyydessä. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Vesikatko voi aiheuttaa vedenlaadun tilapäistä heikkenemistä myös Hovinsaaren sekä Kotkansaaren alueilla.

Kymen Vesi Oy pahoittelee vesikatkoksesta ja mahdollisesta vedenlaadun tilapäisestä heikentymisestä asiakkailleen aiheutuvaa haittaa.

Ilman vettä jääville asukkaille on ilmoitettu asiasta tekstiviestillä. Mikäli teille ei tullut tekstiviestiä, käykää tilaamassa häiriötiedotepalvelu osoitteessa kymenvesi.fi. Uuden laajennetun tekstiviestipalvelun avulla voimme lähettää tekstiviestit kohdennetusti niille asukkaille, joiden puhelinnumeron osoitetieto on rekisteröity häiriöalueelle. Ilmoita numerosi erikseen, jos sinulla on käytössäsi: työpaikan puhelinliittymä, puhelinnumero, joka on rekisteröity eri osoitteeseen kuin asuinpaikkasi tai salainen numero.

Lisätietoja: työajalla Markus Henriksson p. 040 351 8161

Vesikatko Inkeroisten Veikkolassa tiistaina 9.7. klo 8-15

Huomioitu Suunniteltu keskeytys Vesi

Inkeroisten Veikkolassa on Veikontien saneerauksen valmistelutöistä johtuva vesikatko tiistaina 9.7. klo 8-15. Ilman vettä jääville asiakkaille on ilmoitettu asiasta tekstiviestitse.

Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: Jaana Pulkkinen 040 670 3648

Vesijohtovuoto Sunilantien ja Poikkikadun risteyksessä – vuoto korjattu ja vedenjakelu palautunut

Häiriö Ratkaistu Vesi

Päivitys 29.6. 15:15
Vuoto on saatu korjattua ja vesikatko on ohi. Verkostoa huuhdellaan, mutta vesi saattaa olla edelleen tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta häiriötä ja kiitämme kärsivällisyydestä.

Päivitys 29.6. 11:45
Poikkikadun vesijohtovuodon korjaustyöt jatkuvat edelleen. Vesikatkon arvioitu päättymisaika on noin kello 15.

Poikkikadun vesijohtovuodon korjaustöiden takia alueella on vesikatko. Korjaustyöt aloitetaan viipymättä ja arvioitu vesikatkon kesto on ainakin puoleen päivään saakka. Ilman vettä jääville kiinteistöille on lähetetty tekstiviestit. Vesijohtovuodon takia veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja 040 670 3648

Vesijohtovuoto Anjalassa -vuoto korjattu

Häiriö Ratkaistu Vesi

Päivitys 28.6. 8:00
Vesijohtovuoto saatiin korjattua torstai-illan aikana.

Päivitys 27.6. klo 19:30
Vesijohtovuoto on paikallistettu ja korjaustyöt aloitetaan piakkoin. Osassa Anjalaa vedenjakelu on palautunut normaaliksi, osa alueesta jää vielä korjaustöiden ajaksi ilman vettä. Ilman vettä jääville kiinteistöille on lähetetty tekstiviestit.
Vesijohtovuodon takia veden virtaussuunta on saattanut muuttua ja vesi voi olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Pahoittelemme Anjalan asukkaille aiheutuvaa haittaa.


Vesijohtovuodon takia vedenjakelussa on katkoksia tai paineen alentumista koko Anjalan alueella. Vesijohdon vuotokohta ei ole vielä tiedossa, joten jos huomaat veden pulppuavan esim. asfaltin alta, niin otathan yhteyttä 05 228 1129. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Vesikatko kotkassa poppelipolulla

Häiriö Ratkaistu Vesi

Alueellanne on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 27.6.2019. klo 7.30-14. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja Jani Kilpiä 0407024489

Toimistomme sulkeutuu torstaina 20.6. klo 13.00

Häiriö Ratkaistu Vesi

Asiakaspalvelumme on viikolla 25 avoinna maanantaista 17.6. keskiviikkoon 19.6. klo 9 - 14. Torstaina 20.6. toimistomme sulkeutuu juhannuksen viettoon klo 13.00.

Päivystysnumero kiireellisiin häiriötilanteisiin työajan ulkopuolella on p. (05) 228 1129

Palvelemme teitä taas maanantaina 24.6. alkaen klo 9.00 numerossa 05 2348111. Voit lähettää laskutukseen liittyvät kyselyt meille myös sähköpostilla osoitteeseen laskutus(a)kymenvesi.fi, vastaamme muutaman arkipäivän kuluessa.

Hyvää juhannusta!

Asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 31.5.

Häiriö Ratkaistu Vesi

Asiakaspalvelumme on viikolla 22 avoinna maanantaista 27.5. keskiviikkoon 29.5. klo 9 - 14. Helatorstain jälkeisenä perjantaina 31.5. asiakaspalvelumme on suljettu.

Palvelemme teitä taas maanantaina 3.6. alkaen klo 9.00 numerossa 05 2348111. Voit lähettää laskutukseen liittyvät kyselyt meille myös sähköpostilla osoitteeseen laskutus(a)kymenvesi.fi, vastaamme muutaman arkipäivän kuluessa.

Kaunissaaren verkostoveden keittokehotus on purettu

Häiriö Huomioitu Vesi

Keskiviikkona 22.5.2019 annettu keittokehotus ei ole enää voimassa ja vettä voi käyttää talousvetenä.

Torstaina 23.5. otettujen uusintanäytteiden tulokset ovat saapuneet tänään. Kaunissaaren talousvesi täyttää kaikki hyvälle talousvedelle asetetut laatuvaatimukset ja - suositukset (talousvesiasetus (1352/2015)).

Keittokehotus annettiin, koska 20.5. otetussa näytteessä oli pieni määrä kolimuotoisia bakteereja.

Kaunissaaressa on otettu käyttöön tällä viikolla (vk 21) jatkuvatoiminen UV-desinfiointilaite, jolla turvataan talousveden mikrobiologinen laatu.

Kymen Vesi Oy pahoittelee keittokehotuksen aiheuttamaa haittaa.

Liitetiedostot
Tiedote veden käyttäjille 24.5.2019 keittokehotus purku