Kaikki hälytykset


Inkeroisten Marinkylässä vesikatko

Häiriö Huomioitu Vesi

Inkeroisten Marinkylässä on huoltotöistä johtuva vesikatko tiistaina 7.4.20 klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 750 5762.

Vesikatko Anjalassa ma 6.4. klo 8-16

Häiriö Huomioitu Vesi

Antinmutkalla, Antinkujalla, Palolammenkujalla ja Elimäentiellä (talot 85, 87 ja 89) on vesijohtovuodon korjaustöistä johtuva vesikatko maanantaina 6.4. klo 8-16. Ilman vettä jääviä kiinteistöjä on tiedotettu tekstiviestillä.

Korjaustöiden takia virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa laajemmalla alueella. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: Jukka Littman p. 040 750 5762 (työaikana klo 7-15:30)

Kolkkala vesikatko

Häiriö Huomioitu Vesi

Alueellanne on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 2.4.2020. klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. puh 040 750 5762 Lisätietoja www.kymenvesi.fi

Inkeroisissa vesikatko

Häiriö Huomioitu Vesi

Laakso-, Vuori- ja keskustiellä on huoltotöistä johtuva vesikatko torstaina 26.3.20 klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 750 5762.

Häiriö Huomioitu Vesi

Verkko- ja Kalastajankadulla Itärannassa on huoltotöistä johtuva vesikatko keskiviikkona 25.3.20 klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 750 5762.

Runkovesijohdon asennustyö Metsolassa 3.3.2020

Häiriö Huomioitu Vesi

Metsolassa tehdään 3.3.2020 klo 10.30 - 18.30 runkovesijohdon asennustöitä. Työstä johtuen veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa Metsolan sekä Hovinsaaren alueilla. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Markus Henriksson 040 351 8161

Vesikatko Pyhtäällä ma 24.2. klo 8-14

Häiriö Huomioitu Vesi

Pirtnuorantiellä, Kivikoskentiellä, Kivikummuntiellä ja Strukantiellä on Annulantiellä tehtävistä huoltotöistä johtuva vesikatko maanantaina 24.2. klo 8-14. Ilman vettä jääviä kiinteistöjä on tiedotettu tekstiviestillä.

Korjaustöiden takia virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Jani Kilpiä 040 702 4489

Läntisen Kotkan alueella veden virtaussuunnassa muutoksia ja paineen vaihtelua 24.2.2020

Häiriö Huomioitu Vesi

Kymen Vesi suorittaa maanataina 24.2.2020 klo 8 -18 runkovesijohdon asennustöitä. Tästä johtuen Lankilan, Ruonalan, Karhuvuoren ja Aittakorven alueilla veden paineessa voi ilmetä alentumista sekä virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja Markus Henriksson 040 351 8161

Inkeroisissa vesijohtovuoto

Häiriö Huomioitu Vesi

Onkijärventiellä on huoltotöistä johtuva vesikatko perjantaina 21.2.20 klo 8-15. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Jukka Littman p. 040 750 5762.

Myllykosken alueella kloorin hajua ja makua vedessä

Häiriö Huomioitu Vesi

Myllykosken alueelta Kouvolasta on tullut Kymen Vedelle ilmoituksia normaalia suuremmasta talousveden kloorin hajusta ja mausta.

Talousveden klooraus on normaalia toimintaa, jolla varmistetaan talousveden hyvä hygieenisyys myös pitkien putkilinjojen päässä. Klooripitoisuudessa ei ole tehty muutoksia viime aikoina vaan syöttömäärät ovat pysyneet vakiona.

Nyt tulleet havainnot poikkeavasta kloorin hajusta ja mausta johtuvat vesijohtoverkostoomme tehdyistä järjestelyistä; olemme parantaneet vedenjakelun varmuutta Myllykosken suuntaan uudella putkiyhteydellä Vehkasuontiellä ja tästä johtuen päävesilaitoksellamme tuotettu vesi kulkeutuu nopeammin kuluttajien hanaan Myllykosken alueella.

Klooripitoisuudet vedessä ovat matalia, mutta havaittavissa herkästi etenkin kun aikaisemmin klooripitoisuus on ehtinyt kulua pienemmäksi ennen kyseiselle alueelle joutumista.

Kymen Vedellä on alueella tällä hetkellä useita huuhteluja ja olemme myös säätäneet uuden yhteyden virtaamaa pienemmäksi, joilla pyrimme vaikuttamaan tilanteeseen.

Pahoittelemme mahdollisista haittaaa asiakkaillemme.