Munapirtin ja Keihässalmen vesihuolto


Pyhtään kunta valmistelee Keihässalmen alueen kaavoitusta. Keihässalmen vesihuollon toteutus on alustavasti ajoitettu vuodelle 2022.

Päivitys 25.8.2022 Vaihe 1 toteutetaan kevään 2023 aikana

Päivitys 7.10.2019 Hankkeen vaiheistus on muuttunut. Vaiheeseen 1 kuuluu Purolan kylän ja Keihässalmen välinen vesijohto. Vesijohto suunnitellaan Purolantien varteen. Suunnitelma-alue on osoitettu alla kuvassa punaisella:

Suunnitelma-alue kartalla kuvattuna. Alue alkaa Purolan kylältä, Purolantien ja Alakyläntien risteyksen läheltä ja päättyy Keihässalmeen Kalanjalostamon alueelle.
Suunnitelma-alue alkaa Purolan kylältä (Purolantien ja Alakyläntien risteyksen läheltä) ja päättyy Keihässalmeen (Kalanjalostamon alue)

Hankkeesta järjestettiin yleisötilaisuus 14.11.2019 klo 17 alkaen Pyhtään kunnantalolla (osoitteessa Siltakyläntie 175). Kutsu ja lisätietoja tässä linkissä (PDF / 72 kt)

Suunnitelmat löytyvät seuraavien linkkien takaa suunnitelmakartta 1 (PDF 1 Mt) ja suunnitelmakartta 2 (PDF 668 Kb).

Lisätietoja ja apua suunnitelma-alueen ja suunnitelman tulkitsemiseen tarvittaessa: juho.horto(a)kymenvesi.fi

Vaiheen 1 eli siirtolinjan suunnitelmat ovat kesken. Löydät yleiskartan tämän linkin takaa (PDF / 1 Mt).

Alla olevat tiedot vuodelta 2018

Kuvassa on hankkeen työmaa-alue kartalla. Siirtolinja: Ylikylä, Purola, Alakylä, Källarbottnen. Vesihuolto: Öisalmenniemi, Svartholmen, Vaseholmen, Verssonkangas.
Hankkeen suunnittelu on jaettu kahteen vaiheeseen: 1) Siirtolinja Munapirttiin (kuvassa ylempänä punaisella) ja 2) Munapirtin alueen vesihuolto (kuvassa alempana sinisellä).

Vaiheen 2 eli Munapirtin alueen suunnittelu ei ole vielä käynnistynyt.

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö
Joonas Leinonen
joonas.leinonen(a)kymenvesi.fi
p. 040 626 4026