Joko saat vesilaskun verkkopankkiisi?


E-lasku on nopea, turvallinen ja ekologinen tapa huolehtia vesilaskuista. Saat laskut aina ajallaan ja turvallisesti verkkopankkiin, etkä kuormita kotiasi paperipostilla. Vaihtamalla paperilaskun e-laskuun nyt, teet palveluksen ympäristölle.

Miksi e-lasku?

  • Ekologisuus – Sähköisen laskun hiilijalanjälki on vain kolmannes paperilaskusta. Suomessa lähetetään vuosittain noin 400 miljoonaa paperilaskua, joten sähköisen laskun valitseminen auttaa merkittävästi pienentämään hiilijalanjälkeä.
  • Turvallisuus ja nopeus – e-asku toimitetaan suoraan verkkopankkiin eikä se ole riippuvainen postin kulusta.
  • Helppous – Kaikki laskun tiedot ovat valmiina maksamista varten, eikä viitenumeroa tai muita tietoja tarvitse erikseen näppäillä. Säilytys – Verkkopankissa laskut pysyvät turvallisesti tallessa.

Miten e-laskusopimus tehdään?

Ota käden ulottuvillesi viimeisin Kymen Vedeltä saamasi vesilasku. Jotta e-laskusopimuksen voi solmia, tarvitset mm. asiakasnumerosi ja pankista riippuen viitenumeron, jonka löydät viimeisimmästä vesilaskustasi. Kirjaudu verkkopankkiisi pankkitunnuksillasi ja etsi e-laskut -kohta. Kymen Vesi löytyy haettavissa olevista laskuttajatiedoista. Huomaathan, että tarkemmat ohjeet vaihtelevat eri pankkien välillä. Ongelmatilanteissa käännythän oman pankkisi asiakaspalvelun puoleen.