Töissä Kymen Vedellä: asiakasvastaava Tiina Soininkallio


”Tulin alkujaan Kymen Vedelle toimistosihteeriksi reilu 11 vuotta sitten. Sen jälkeen olen tehnyt myös johdon assistentin töitä. Nykyisessä roolissani asiakasvastaavana olen toiminut nyt vajaa 6 vuotta. Jo opiskellessani tradenomiksi sain hyvän pohjan tietoteknisiin taitoihin, joista on paljon hyötyä tässä työssä. Olen myös luontaisesti kiinnostunut aiheesta ja taisinkin jo aikanaan työhaastattelussa mainita olevani hieman nörtti. Vesilaitoksen asiakaspalvelussa työskentelevällä tulee olla hyvä yleiskuva vesilaitoksen toiminnasta sekä tietenkin hyvät asiakaspalvelutaidot. Asiakasvastaavana keskeisimpiin tehtäviini kuuluu asiakaspalvelun arjen sujumisesta huolehtiminen ja asiakaspalvelun tiiminvetäjänä toimiminen. Lisäksi olen mukana vaihtuvissa projekteissa, joten tylsää ei pääse tulemaan!

Toimin yhteyshenkilönä asiakaspalvelun suuntaan talon sisällä, kuin myös asiakaspalveluun liittyvissä asioissa meiltä ulospäin. Olen esimerkiksi laskutusjärjestelmän pääkäyttäjä ja toimin yhteyshenkilönä uuteen Online-palveluun liittyvissä asioissa. Etäluettavia mittareita on vaihdettu viime vuosina paljon ja projekti jatkuu. Tämä on työllistänyt myös asiakaspalvelua. Parasta työssäni onkin monipuolinen tehtävänkuva sekä mukavat työkaverit.

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa, johon kuuluu aviomiehen lisäksi Martti-koira. Arkena töiden jälkeen minut löytää useimmiten sohvalta katsomasta jotain hyvää sarjaa, mutta lomat ja rahat käytän mieluiten matkusteluun.”