Töissä Kymen Vedellä: verkostoinsinööri Antti Rantavuo


Töissä Kymen Vedellä on postaussarja, jossa esitellään kasvoja yhtiön toiminnan takana. Tässä postauksessa esitellään verkoston monipuolisia tehtäviä hoitava Antti.

”Aloitin työni Kymen Vedellä verkostoyksikössä vuonna 2010 putkiasentajana. Sittemmin opiskelin talotekniikan insinööriksi ja vuodesta 2022 olen toiminut verkostoinsinöörinä. Toimenkuvaani kuuluu vesi- ja viemäriverkoston rakennuttamis- ja valvontatehtäviä, saneerausvalvontaa sekä erilaisia verkoston korjaustöitä ja työnjohtotehtäviä. Hoidan myös jäteveden vuotovesitarkastelua ja vuotovesitutkimuksia, sekä tutkimusten suunnittelua ja koordinointia.

Työssäni tärkeintä on se, että pystyy omaksumaan uutta ja toimimaan hyvässä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Yllättäviin tilanteisiin, kuten vuotoihin ja sortumiin pitää reagoida nopeasti ja suunnitelmat voivat vaihtua lennosta. Jokainen päivä on täysin erilainen ja parasta työssäni onkin sen monipuolisuus!

Vapaa-aikani kuluu pitkälti liikunnan ja musiikin parissa. Soitan rumpuja metalliyhtye Crimson Sunissa. Rumpujen paukuttelu ja kuntosalilla käyminen ovat molemmat tapoja nollata ajatukset ja siten hyvää vastapainoa työlle.”