Tuoreita nimitysuutisia! Kymen Veden laatu- ja turvallisuuspäällikkönä on aloittanut Niko Pikkarainen.


Niko aloitti Kymen Vedellä 1.6. Hän siirtyi yhtiömme palvelukseen oltuaan 15 vuotta Loviisassa Fortumin ydinvoimalaitoksella erilaisissa projektitehtävissä.

“Ydinvoimaan liittyvässä ympäristössä laatu- ja turvallisuusasiat ovat aina kaikista tärkeimpiä. Uskon, että pitkä kokemukseni tuolta alalta antaa paljon nykyiseen tehtävääni Kymen Vedellä. Laatu- ja turvallisuuspäällikön positio on yhtiössä uusi, joten alkuun pääasiallisia tehtäviäni on lähteä kehittämään laatujärjestelmää ja syventämään turvallisuusajattelua läpi organisaation”, Niko kertoo.

Niko on alkujaan kotoisin Kajaanista, mutta muutti vaimonsa kanssa vuonna 2000 Kotkaan. Vapaa-ajallaan Nikon voi nähdä kuntosalilla, lenkkipolulla, valokuvaamassa tai talvisin laskettelurinteessä perheen kanssa. Ensimmäiset viikot Kymen Vedellä ovat menneet mainiosti.

“On mukava tulla uuteen porukkaan! Minut on otettu täällä hyvin vastaan, työkaverit ovat täällä iloisia ja avoimia. Tästä on hyvä jatkaa”, Niko kiittelee.

Nikon johdolla syvennämme entisestään yhtiön toiminta-ajatuksen mukaisia ja yhtiölle sekä asiakkaille tärkeitä teemoja. Tervetuloa mukaan porukkaan, Niko!