Lankilan alueen kunnallistekniikan saneeraussuunnittelu


Lankilan alueella vesihuolto on rakennettu pääosin 1960-luvulla ja se on saavuttanut saneerausiän. Kymen Vesi Oy teettää vesihuollon ja katujen saneerauksesta suunnitelmat suunnittelukonsultilla vuosina 2023 ja -24. Vesihuollon ja katujen rakennustyöt aloitetaan vuonna 2025 ja toteutus kestää koko alueella useita vuosia. Päivitetty 30.10.2023: Rakennustöiden aloitus on siirtynyt vuodelta 2024 vuodelle 2025.

Suunnittelu- ja rakennustöiden lähtötiedoksi alueella suoritetaan vesihuollon ja maaston mittaustöitä sekä maaperätutkimuksia tänä ja ensi vuonna. Edellä mainittuja töitä tekevät Kymen Vesi Oy, Kotkan kaupunki ja Ramboll Oy.

Suunnitelma-alue kartalla kuvattuna.
Suunnitelma-alue kartalla kuvattuna.

Mikäli kiinteistönne hulevesiratkaisuissa on joitakin suunnittelussa huomioitavia erikoisjärjestelyjä, esim. salaojavedet tai kattovedet lasketaan ojaan, jokeen tms., pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta paikkatietoinsinööri Miikka Leinoselle
puh. 0400 562 584 tai miikka.j.leinonen(a)kymenvesi.fi

Näin saamme ratkaisut tietoomme ja pystymme mahdollisimman hyvin huomioimaan ne suunnittelussa. Tietoa hulevesiratkaisuista kannattaa etsiä kiinteistön piirustuksista tai voitte hahmotella tilanteen itse tai suunnittelijan toimesta paperille ja toimittaa sen paikkatietoinsinöörille. Saneerauksen jälkeen kiinteistön hulevedet tulee lähtökohtaisesti johtaa kiinteistön hulevesijärjestelmän kautta Kymen Veden hulevesiviemäriin.

Lisätietoja ja apua tarvittaessa:

Suunnitteluinsinööri Paula Eskelinen
puh. 040 688 5873, paula.eskelinen(a)kymenvesi.fi

Kehityspäällikkö Joonas Leinonen
puh. 040 626 4026, joonas.leinonen(a)kymenvesi.fi