Munapirtin vesihuolto


Kymen Vesi Oy ja Pyhtään kunta ovat yhteisesti käynnistäneet Munapirtin vesihuollon kehittämisen. Munapirtin aluetta kehitetään ja suunniteltu siirtolinja palvelee tulevia hankkeita ja mahdollistaa osaltaan alueen kehityksen. Lisäksi runkolinja mahdollistaa Purolan kylän viemäröinnin.

Päivitys 7.10.2019 Hankkeen vaiheistus on muuttunut. Vaiheeseen 1 kuuluu Purolan kylän ja Keihässalmen välinen vesijohto. Vesijohto suunnitellaan Purolantien varteen. Suunnitelma-alue on osoitettu alla kuvassa punaisella:

Suunnitelma-alue kartalla kuvattuna. Alue alkaa Purolan kylältä, Purolantien ja Alakyläntien risteyksen läheltä ja päättyy Keihässalmeen Kalanjalostamon alueelle.
Suunnitelma-alue alkaa Purolan kylältä (Purolantien ja Alakyläntien risteyksen läheltä) ja päättyy Keihässalmeen (Kalanjalostamon alue)

Hankkeesta järjestetään yleisötilaisuus 14.11.2019 klo 17 alkaen Pyhtään kunnantalolla (osoitteessa Siltakyläntie 175). Tervetuloa! Kutsu ja lisätietoja tässä linkissä (PDF / 72 kt)

Suunnitelmat saatte auki tästä linkistä (PDF / 404 kt)

Lisätietoja ja apua suunnitelma-alueen ja suunnitelman tulkitsemiseen tarvittaessa: tatu.hiltunen(a)kymenvesi.fi

Alla olevat tiedot vuodelta 2018

Kuvassa on hankkeen työmaa-alue kartalla. Siirtolinja: Ylikylä, Purola, Alakylä, Källarbottnen. Vesihuolto: Öisalmenniemi, Svartholmen, Vaseholmen, Verssonkangas.
Hankkeen suunnittelu on jaettu kahteen vaiheeseen: 1) Siirtolinja Munapirttiin (kuvassa ylempänä punaisella) ja 2) Munapirtin alueen vesihuolto (kuvassa alempana sinisellä).

Vaiheen 1 eli siirtolinjan suunnitelmat ovat valmiit. Löydät yleiskartan tämän linkin takaa (PDF / 1,2 Mt). Vesialueella on suoritettu viistokaikuluotaus, minkä perusteella linjaus on valittu.

Vaiheen 2 eli Munapirtin alueen suunnittelu ei ole vielä käynnistynyt.

Lisätietoja:
Suunnitteluinsinööri Tatu Hiltunen (tatu.hiltunen@kymenvesi.fi)