Uusia nimitysuutisia! Kymen Veden hallintopäällikkönä on aloittanut Heidi Mussaari.


Heidi aloitti Kymen Vedellä 1.2. Taustallaan hänellä on kokemusta toimisto- ja talouspäällikön tehtävistä mm. tilitoimistossa ja henkilölogistiikan parissa. Lisäksi hän vietti useamman vuoden pääkaupunkiseudulla majoitusliiketoiminnan parissa, muun muassa palvelupäällikkönä. Yleisesti palveluliiketoiminnan kokemusta Heidille on kertynyt vajaa 20 vuotta, niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta.

“Kymen Vedellä tehtäväkenttäni on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Vaikka toimiala itsessään on minulle uusi, on tehtävässä silti paljon tuttuja asioita aiemman työkokemukseni ansiosta. Toimiala tulee sitten tutuksi muiden Kymen Vedellä työskentelevien ihmisten kautta. Ajattelisin, että työkokemukseni yksityiseltä sektorilta voi tuoda uutta näkökulmaa myös Kymen Vedelle”, Heidi kertoo.

Heidi on lähtöisin Kotkasta, mutta on asunut useita vuosia eri kaupungeissa aina pääkaupunkiseudulta Etelä-Savoon. Kymmenen vuotta sitten hän palasi takaisin kotikonnuilleen Kotkaan. Kymen Veden hallintopäällikön työn hän on aloittanut hyvällä ja avoimella mielellä.

“Lähden kohti uutta tehtävää innostuneena! Minut on otettu hyvin vastaan: ihmiset ovat mukavia, ja sen myötä uuteen arkeen tutustuminen on helppoa. Kymen Vedellä on paljon asiantuntijoita omissa rooleissaan, ja tästä voimme lähteä luottavaisin mielin rakentamaan yhteistä polkua”, Heidi summaa.

Tervetuloa taloon, Heidi!