Vaihda e-laskuun – voit voittaa SodaStreamin!



E-lasku on nopea, turvallinen ja ekologinen tapa huolehtia vesilaskuista Kymen Vedellä. Saat laskut aina ajallaan ja turvallisesti verkkopankkiin, etkä kuormita kotiasi paperipostilla. Vaihtamalla paperilaskun e-laskuun nyt, teet palveluksen ympäristölle ja olet mukana näppärän SodaStreamin arvonnassa!


Kaikkien uuden e-laskusopimuksen solmineiden kesken arvotaan kesäkuun alussa kolme SodaStream-laitetta, jolla voit nauttia virkistävistä pisaroista pirskahtelevan kuplaveden muodossa – silloin kun itse haluat!

Kuten e-laskuissa, myös SodaStreamin käytössä luonto kiittää, sillä kotona valmistettava kuplavesi ei kuormita ympäristöä muovipulloilla tai kuljetuskustannuksilla. Toiminta-alueemme laadukkaasta hanavedestä saat raikasta kuplavettä, joka on tutkimusten mukaan jopa kaupan pullovettä parempaa!

Arvontaan voivat osallistua Kymen Veden asiakkaat, joilla on Kymen Veden vesisopimus nimissään. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Miten e-laskusopimus tehdään?

Ota käden ulottuvillesi viimeisin Kymen Vedeltä saamasi vesilasku. Jotta e-laskusopimuksen voi solmia, tarvitset mm. asiakasnumerosi ja pankista riippuen viitenumeron, jonka löydät viimeisimmästä vesilaskustasi. Kirjaudu verkkopankkiisi pankkitunnuksillasi ja etsi e-laskut -kohta. Kymen Vesi löytyy haettavissa olevista laskuttajatiedoista. Huomaathan, että tarkemmat ohjeet vaihtelevat eri pankkien välillä. Ongelmatilanteissa käännythän oman pankkisi asiakaspalvelun puoleen.