Pyhtää

Verkostoon liittyminen Pyhtäällä

Liittymishakemus ja liitoslausunto

Vesi- ja viemärilaitokseen liittymisestä on tehtävä hakemus, jonka perusteella Kymen Vesi Oy antaa liitoslausunnon liitettäväksi rakennuslupa-asiakirjan liitteeksi (1 kpl) sekä LVI-suunnitelmien liitteeksi (2 kpl).

Liitoslausunnossa selvitetään mm. liittymiskohdat vesi- ja viemärijohtoihin, viemärien korkeudet, padotuskorkeudet ja vesijohtoverkon painetiedot.

Liittymishakemuslomakkeen saa aina rakennuslupapapereiden yhteydessä. Sen voi ladata myös tästä tai täyttää nettilomakkeen. Asioida voi myös sähköpostitse liitoslausunnot(at)kymenvesi.fi.
Täytetty hakemus lähetetään yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai osoitteeseen Kymen Vesi Oy/Liittymishakemus, Malminginkatu 16, 48600 Kotka.

Hakemuksen käsittely kestää noin 2 viikkoa, heinä-elokuussa 4 viikkoa.

Ohjeet Pyhtää (PDF)

Liittymissopimus

Liittymissopimuksen tekemiseksi Kymen Vesi Oy:n kanssa on otettava yhteyttä puhelimitse 040 688 3803 (ma-to klo 9-15 ja pe 9-14) tai sähköpostitse liitoslausunnot(at)kymenvesi.fi. Sopimuksen allekirjoittaminen hoidetaan kirjeitse tai käymällä Kymen Vesi Oy:n toimipisteessä, osoite Malminginkatu 16, 48600 Kotka.
Liittymissopimus on allekirjoitettava ennen liitostyön tekemistä!

Kun liittymissopimus Kymen Vesi Oy:n kanssa on tehty voi rakentaja tehdä työtilauksen tonttijohdon ja vesimittarin asennuksesta sekä viemäriliitoksesta vesi- ja viemärilaitoksen putkimestarilta.
Verkostotoimisto, Malminginkatu 16, 48600 Kotka.
Putkimestari Markus Henriksson p. 040 3518161